?>

Política de privacitat

Política de privacitat

Les persones que decideixen fer una aportació econòmica per a OBSERVA ho faran a través de la passarel·la de pagament de Stripe (https://stripe.com/es). Stripe és l’encarregada de gestionar la seguretat i la privacitat de les dades de caràcter personal.

Visiti el Centre de Privacitat de Stripe (https://stripe.com/en-es/privacy ) per a obtenir més informació sobre la seva Política de privacitat, on es descriuen les “dades personals” que es recullen, com s’utilitzen, es comparteixen, els seus drets i opcions, i com pot posar-se en contacte. La seva Política també descriu els seus drets com a interessat, inclòs el dret a oposar-se a alguns usos d’aquestes dades per part de Stripe.

L’Associació OBSERVA també podrà obtenir algunes dades limitades de caràcter personal dels usuaris de la plataforma de pagament. En aquest cas, la responsable del tractament de les dades és l’Associació OBSERVA, amb CIF G726304 i domicili social en carrer Camp 38, sobreàtic, 08022 Barcelona.

Les finalitats seran les de atendre les peticions de les persones donants respecte del seu perfil, així com per a complir amb les obligacions tributàries de l’Associació.

Quant de temps conservarem les teves dades personals? Les dades personals es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent (en especial, fiscal, comptable i de prevenció de blanqueig de capitals).

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals? La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals? Les dades podran comunicar-se a l’Administració Pública en els supòsits previstos per la Llei.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals? Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@observa.cat  Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es – C/ Jorge Juan, 6 de Madrid).